Cruyff: Guardiola juhendab järgmisel hooajal Inglismaa klubi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola (vasakul) ja Sir Alex Ferguson
Pep Guardiola (vasakul) ja Sir Alex Ferguson Foto: SCANPIX

Hispaania meedias tekitas eile õhtul elevust uudis, et endine Barcelona peatreener Pep Guardiola juhendab järgmisel hooajal Inglismaa klubi. Sellise kindla väitega esines meediale Kataloonia koondise peatreener Johan Cruyff.

Guardiolat oli varem seostatud Kataloonia koondise peatreenerikohaga, kuid Cruyff lükkas need spekulatsioonid ümber. «Pep asub järgmisel hooajal tööle Inglismaale, seega ei ole tal aega Kataloonia koondisega tegelemiseks,» selgitas legendaarne hollandlane pärast Nigeeria ja Kataloonia 1:1 seisuga lõppenud kohtumist.

Nüüd on meedial aga spekuleerimist küllaga, sest Guardiolaga on seostatud kõiki Inglismaa suurklubisid. Manchester United jääb hetkel ilmselt valikust välja, sest Sir Alex Ferguson kinnitas mõni aeg tagasi, et tahab paar aastat veel kindlasti meeskonna peatreenerina jätkata.

Londoni Chelsea juhendaja Rafael Benitezi leping lõppeb selle hooaja lõpus, kuid talle plaanitakse uue kontrahti pakkumist. Londoni Arsenalil oleks väga raske loobuda pikaaegsest juhendajast Arsene Wengereist, kuid viimaste aastate tiitlipõud võib selleks siiski põhjust anda. Manchester City juhendaja Roberto Mancini tulevik sõltub suuresti hooaja lõpuks korjatud karikate hulgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles