Pettumus inglastele: Pep Guardiolast saab suvel Müncheni Bayerni peatreener

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi teatas ametlikult, et nad on jõudnud kokkuleppele endise FC Barcelona peatreeneri Pep Guardiolaga ning hispaanlasest saab suvel Bayerni peatreener.

Guardiola sõlmis Bayerniga lepingu, mis hoiab teda Saksamaal kuni 2016. aastani. Guardiola loobus eelmisel suvel Barcelona peatreeneri kohast ning tänavu on ka viibunud peamiselt New Yorgis ja keskendunud seal perega puhkamisele, kirjutab Eurosport.

Praegu on Bayerni peatreeneriks sakslane Jupp Heynckes, kes on selles ametis olnud alates 2011. aastast. Tänavu on Bayern näidanud head mängu ning Saksamaa liigas ollakse kindlalt liidripositsioonil. Ka Meistrite liigas jõuti kindlalt kaheksandikfinaali.

Bayerni teadaanne on kindlasti suur pettumus inglastele kuna nii Manchester City kui ka Londoni Chelsea soovisid Guardiolat enda treeneripingile meelitada. Kõige rohkem ajaski Guardiola allkirja taga Chelsea, kes oli valmis tegema hispaanlasest kõige suurema palgaga jalgpallitreeneri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles