Federer jõudis 35. korda järjest suure slämmi veerandfinaali

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roger Federer alistas kaheksandikfinaalis Milos Raonici.
Roger Federer alistas kaheksandikfinaalis Milos Raonici. Foto: SCANPIX

Endine meeste tennise maailma esireket, praegu 2. real paiknev šveitslane Roger Federer jõudis 35. järjestikust korda suure slämmi turniiril veerandfinaali, alistades kaheksandikfinaalis 6:4, 7:6 (4), 6:2 Kanadat esindava 13. asetatud Milos Raonici.

Federer oli küll kohati raskustes 196 cm pikkuse noormehe serviga, kuid üldiselt domineeris šveitslane mängu käiku, andes enda servil ära vaid viis punkti ning saades 34 punkti äralöökidest.

Karjääri jooksul 17 suure slämmi turniiri võitnud Federer läheb veerandfinaalis vastamisi 7. asetatud prantslase Jo-Wilfried Tsongaga, kes oli 6:4, 3:6, 6:3, 6:2 parem oma kaasmaalasest Richard Gasquet’st.

3. paigutatud britt Andy Murray sai probleemideta 6:3, 6:1, 6:3 jagu 14. asetusega prantslasest Gilles Simonist, kes polnud ilmselt taastunud eelmise ringi viiesetilisest mängust oma kaasmaalase Gael Monfilsiga.

Pääsu eest poolfinaali läheb Murray vastamisi prantslase Jeremy Chardyga, kes oli 5:7, 6:3,6:2, 6:2 üle 21. asetatud itaallasest Andreas Seppist.

Ülejäänud veerandfinaalpaarid selgusid eile, tiitlikaitsja ja maailma esireket Novak Djokovic läheb vastamisi 5. asetatud tšehhi Tomas Berdychiga ning 4. paigutusega hispaanlane David Ferrer kohtub oma kaasmaalase, 10. asetatud Nicolas Almagroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles