Falli vigastus osutus kardetust kergemaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo keskmängija Bamba Fall.
Kalev/Cramo keskmängija Bamba Fall. Foto: Margus Ansu / Postimees

Kalev/Cramo korvpalliklubi mänedžeri Kaarel Sibula sõnul pole ei Bamba Falli ega Gert Dorbeku jalavigastused väga tõsised.

Fall väänas põlveliigest laupäevases kohtumises Prienai vastu ja käis esmaspäeval arsti juures pilti tegemas. «Falli vigastus osutus õnneks kardetust kergemaks,» kommenteeris Sibul. «Ta tahtis juba esmaspäeval trenni minna, aga veel ei lubatud. Reedel peaks ta mängima.» Kalev/Cramo peab sel nädalal kolm mängu – teisipäeval minnakse vastamisi Tallinna Kaleviga, reedel Valgaga ja pühapäeval Ühisliiga raames Kaasani Unicsiga.

Mängus Prienaiga vigastas põlve ka tagamees Gert Dorbek, kes läheb uuringutele teisipäeval. Ent ka tema pääses ilmselt tõsisemast traumast. «Ka Gert saab ilmselt meeskonda aidata juba reedeses mängus Valga vastu,» rääkis Sibul. Võimalik, et samal päeval lõpeb vigastusepaus ka mängujuht Keith McLeodi jaoks, kes sai paari nädala taguses Ühisliiga kohtumises Donetskiga reie pihta «puuka» ja on seni samuti mängudest eemale jäänud. «McLeod peaks sel nädalal taas vormi selga tõmbama, ilmselt juhtub see reedel,» sõnas Sibul. Teise mängujuhi Tanel Soku hüppeliigesevigastus nõuab aga kauem paranemisaega.

Detsembris tõsiselt selga vigastanud Rait Keerlese seisukord liigub aga paremuse poole. «Keerles harjutab juba koos meeskonnaga pallisaalis, ent pole veel selge, millal ta mängukõlbulik on,» lisas Sibul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles