Beckhamist ja Ibrahimovicist saavad meeskonnakaaslased

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham lahkus Los Angeles Galaxyst ning liitub ilmselt Pariisi Saint-Germainiga.
David Beckham lahkus Los Angeles Galaxyst ning liitub ilmselt Pariisi Saint-Germainiga. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli elav legend David Beckham on peagi liitumas Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubiga, kirjutab BBC.

Beckham on väidetavalt juba Pariisis ning klubi on korraldanud täna õhtuks ka pressikonverentsi, kus peatreener Carlo Angelotti ja spordidirektor Leonardo tõenäoliselt 37-aastase inglase värbamisest teatavad.

Beckham on hetkel vabaagent ning üleminekutasu keegi tema eest maksma ei pea. Inglasel oli laual palju pakkumisi erinevatest maailma nurkadest, kuid valik Pariisi kasuks võis langeda tänu meeskonna osalemisele Meistrite liigas ning PSG on hetkel ka Prantsusmaa liiga tipus.

Teiste seas kuuluvad Beckhami võimelike tulevaste klubikaaslaste hulka ka Zlatan Ibrahimovic, Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi, Alex, Lucas Moura, Javier Pastore ja Thiago Motta.

Viimastel aastatel jõudsalt täiendusi teinud PSG omanikud tulevad Katarist ning klubi presidendiks on Nasser Al-Khelaifi.

Meistrite liiga kaheksandikfinaalis läheb PSG vastamisi Valenciaga.

David Beckham on varem esindanud Manchester Unitedi, Madridi Reali ja Los Angeles Galaxy värve. Laenulepingud on teda viinud Preston North Endi ja AC Milani. Ingilsmaa koondise särki on vanameister kandnud 115 korda ning pikalt oli tema käe ümber ka kaptenipael.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles