Keerulises seisus Barcelona tahab meeskonda tugevdada Neymariga

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kas Lionel Messist (vasakul) ja Neymarist saavad meeskonnakaaslased?
Kas Lionel Messist (vasakul) ja Neymarist saavad meeskonnakaaslased? Foto: SCANPIX

Brasiilias Santoses mängiv 21-aastane noor jalgpallur Neymar on pea kõigi maailma suurklubide vaateväljas. Nüüd tunnistas omapoolset huvi ka Barcelona asepresident Josep Maria Bartomeu.

«Ta on selline mängija, keda tahab iga peatreener,» rääkis Bartomeu Barcelona Televisoonile. «Kui ta tahab Santosest lahkuda, siis proovib Barcelona teda endale saada.»

Bartomeu sõnul ei tähendaks Neymari liitumine aga seda, et meeskonnast peab lahkuma David Villa. «Treenerid tahavad, et ta jätkaks ka järgmisel hooajal,» selgitas ta.

Jaanuaris spekuleeriti tugevalt, et Villa võib liituda Arsenaliga, kuid hetkel kuulub mees endiselt Barcelona ridadesse.

Barcelona viimase aja vorm on olnud kehvapoolne. Hispaania liigas ollakse küll kindlad liidrid ja seal ei suuda neid ilmselt keegi enam ohustada, kuid kohalikust karikasarjast langeti eile õhtul välja. Ka Meistrite liigas on seis raske, sest kaheksandikfinaali avamängus kaotati 0:2 AC Milanile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles