Šahtari peatreener on kindel, et Dortmund jõuab finaali

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jakub Błaszczykowski väravat tähistamas
Jakub Błaszczykowski väravat tähistamas Foto: SCANPIX

Eilsetest jalgpalli Meistrite liiga mängudest pakkus enim kõneainet Manchester Unitedi ja Madridi Reali vastasseis, kuid tähelepanuväärne oli ka Dortmundi Borussia kindel 3:0 võit Donetski Šahtari üle.

Pärast pooletunnist mängu lõi Dortmund kaks kiiret väravat ja poolajale mindi 2:0 eduseisus. Teisel poolajal kasutas Jakub Błaszczykowski ära väravavahi eksimuse ning vormistas lõppseisu.

«Ükskõik, kes selle mängu võidab, see mängib ka finaalis, olen selles kindel,» teatas Šahtari peatreener Mircea Lucescu enne mängu. Ka pärast kindlat kaotust avaldas ta lootust, et näeb Dortmundi Meistrite liiga finaalis. «Mängu tulemus näitab hästi seda, mida me platsil nägime,» tunnustas ta vastaseid. «Seda meeskonda on väga raske võita.»

Ka Dortmundi peatreener Jürgen Klopp oli tulemusega väga rahul. «See on erakordne hetk. Teisel poolajal nägime, kui hea meeskond Šahtar on, kuid me mängisime suurepärased 80 minutit,» rääkis ta.

Kahe mängu kokkuvõttes võitis Dortmund 5:2.

Vaata videot kohtumise tipphetkedes

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles