Balotelli: enamik kuulujutte minu kohta on valed

Oliver Lomp
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli
Mario Balotelli Foto: SCANPIX

Jaanuaris AC Milani siirdunud Mario Balotelli on jalgpallurikarjääri jooksul sama tihti meedia tähelepanu keskmesse jõudnud oma kummalise käitumise nagu hea mänguga. Nüüd väidab mustanahaline itaallane, et enamik halbu jutte, mis tema kohta käivad, on väljamõeldised.

«Meedia mõtleb minu kohta liiga palju jutte välja,» nurises Balotelli. «Ma pole kunagi oma maja maha põletanud, ma pole kunagi Manchester Unitedi fännidega kakelnud, ma pole kunagi Milano Interi treeningul AC Milani sokke kandnud – vaid 0,01 protsenti meedia väidetest vastab tõele.»

«Ma pole elus ühtegi autot hävitanud ja ainuke trahv, mille ma olen elus maksnud, oli see, kui ma tulin Manchester City tiitlivõidu tähistamise asemel Itaaliasse,» lisas ründaja.

Lisaks lükkab Balotelli ümber väited, nagu ta poleks ühegi oma eelmise treeneriga läbi saanud.

«Mul on vedanud, et mind on juhendanud sellised treenerid. Mul oli Jose Mourinhoga küll probleeme, kuid ma mäletan ka häid aegu, mil me koos naersime,» märkis Balotelli. «Mancini oli küll ühel korral väga vihane, kui ma treeningul tobeda vea tegin, kuid see oli ka kõik. Oleme leppinud.»

Aasta tagasi antud intervjuus väitis Balotelli, et ainult Lionel Messi on temast parem jalgpallur, kuid nüüd on mängijatering laienenud.

«Maailmas on kolm mängijat, keda ma väga imetlen ja kes on minust paremad: Messi, Ronaldo ja Ibrahimovic,» ütles Balotelli. «Loodan ka ise saada maailma parimaks. See, et ma pole Ballon d'Ori võitnud, on ainult minu süü.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles