Casillasel on Ronaldo-teemalistest kuulujuttudest kõrini

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali väravavaht Iker Casillas.
Madridi Reali väravavaht Iker Casillas. Foto: AFP / Scanpix

Madridi Reali jalgpalliklubi väravavahil Iker Casillasel on juba kõrini kõikidest kuulujuttudest, mille kohaselt siirdub Manchester Unitedi tähtmängija Cristiano Ronaldo suvel Hispaania tippklubisse.

Ronaldot seostati Madridi Realiga juba möödunud suvel, ent Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson keeldus portugallast müümast, kirjutab Sky Sports.

Hiljuti teatas Ronaldo, et tema unistus Madridi Reali siirduda on nüüdseks surnud, ent viimastel päevadel on taas hakatud spekuleerima, et Hispaania klubi on valmis Ronaldo eest maksma 80 miljonit eurot ja väidetavalt on neil juba eelleping allkirjastatud.

Madridi Reali väravavahil Casillasel on seesugustest juttudest aga kõrini. «Ronaldo ja AC Milani mängija Kaka on head jalgpallurid, aga me ei pea pidevalt ainult neist rääkima,» sõnas Casillas. «Vajame meeskonda, mis on võimeline Barcelonaga võitlema, aga üks mängija ei muuda meeskonda.»

«Kui maksame Ronaldo eest 100 miljonit eurot, siis seetõttu, et ta on seda summat väärt,» jätkas Casillas. «Samas on praeguses majanduslikus olukorras naljakas mõelda, et jalgpallis räägitakse sellistest astronoomilistest summadest.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles