Uus tüliallikas: Mourinho kavatseb Reali kapteni hooaja lõpuni pingile jätta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali kapten Iker Casillas (vasakul), Reali peatreener Jose Mourinho ja Casillase puudumisel kaptenipaela kandev Sergio Ramos treeningul.
Madridi Reali kapten Iker Casillas (vasakul), Reali peatreener Jose Mourinho ja Casillase puudumisel kaptenipaela kandev Sergio Ramos treeningul. Foto: SCANPIX

Tänavusel hooajal on korduvalt räägitud, et Madridi Reali jalgpalliklubis ei ole kõige parem sisekliima ja mitmed mängumehed ei ole rahul peatreener Jose Mourinhoga. Kõige rohkem on olnud juttu Mourinho ja tiimi kapteni Iker Casillase segastest suhetest.

Mäletatavasti kukutas Mourinho hooaja keskel Casillase pingile ja see tekitas ka paljude fännide seas pahameelt. Seejärel sai Casillas aga vigastada ja meeskonda toodi Diego Lopez, kes on seejärel väravasuul kindlalt esinenud.

Viimasel ajal ongi Reali meeskond näidanud üldse väga head mängu, kuid nüüdseks on Casillas vigastusest paranenud ja paljud sooviksid teda taas näha Reali põhikoosseisus. Hiljuti pahandas Mourinho taas paljusid fänne, kui ta jättis paranenud Casillase välja koosseisust, kes mängisid Meistrite liigas Galatasaray’ga. Loomulikult ei eeldatud, et Casillas pääseb kohe algkoosseisu, kuid pigem sooviti teda näha vähemalt varumeestepingil.

Samas on läinud liikvele ka kuulujutud, et Mourinho ei plaanigi tänavu enam Casillasele mänguaega anda ning seda mitmel põhjusel. Esiteks on Lopez seisnud väravasuul kindlalt ja Real on näidanud üldse häid tulemusi. Teiseks on Mourinho ja Casillase vaheline läbisaamine endiselt kehva ning selle peamiseks põhjuseks olevat Mourinho nõue, et Casillas lõpetaks oma sõprussuhted FC Barcelona staari Xavi’ga.

«Mängijatevaheline sõprus oli lõppemas, kuna Arbeloa, Xabi Alonso ja Sergio Ramos suhtusid oma meeskonnakaaslastesse halvasti (Hispaania koondises). Õnneks sekkusid Iker ja Xavi. Ikeril oli mitmeid probleeme, kuna Mourinho tahtis, et Ikeri ja Xavi sõprus lõppeks,» kirjeldas Xavi isa COM Radiole Madridi Reali ja FC Barcelona mängijate keerulisi suhteid.

Lisaks olevat Mourinho Casillase peale pahane, kuna puuriluku telereporterist elukaaslane Sara Carbonero rääkis avalikult Reali kehvast sisekliimast. «Kõigil on õigus rääkida, kuid arvan, et ta ei oleks pidanud seda tegema,» kommenteeris Cristiano Ronaldo antud olukorda ASile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles