Korvpallitähe Dirk Nowitzki kihlatu istub trellide taga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dirk Nowitzki
Dirk Nowitzki Foto: AP / Scanpix

Sakslasest korvpallitähe Dirk Nowitzki elu pole ka lihtne – lisaks sellele, et tema koduklubi Dallas Mavericksi hooaeg korvpalliliigas NBA sai tänavuseks läbi istub tema kihlatu vangis.

Läinudöises kohtumises Denver Nuggetsi 124:110 paremust tunnistama pidanud Dallase tähtmängija teenis fännidelt suure vilekoori, kirjutab Bild.

Dirk Nowitzki tüdruksõber Cristal Taylor, kellele mees ka väidetavalt juba abieluettepaneku on teinud, arreteeriti 30-aastase sakslase kodus mai alguses. Täna viidi ta üle teise vanglasse.

37-aastast Taylorit süüdistatakse varguses – nimelt olla ta 2006. aastal jätnud maksmata mitu hambaarsti arvet vahemikus 1500 kuni 20 000 USA dollarit.

Taylory kautsjon oli esialgu 20 000 dollarit, ent täna summat tõsteti ja nüüd tuleb tema väljalunastamiseks maksta 50 000 dollarit.

Endine strippar arreteeriti 6. mail aga seetõttu, et ta rikkus oma tingimisi vanglakaristust. Nimelt tunnistast ta end 1999. aastal Missouris süüdi kahes varguses ja kahes võltsimises.

Väidetavalt pole Nowitzki Taylori probleemide tõttu veel otsustanud, kas ta aitab septembris Saksamaa koondist Euroopa meistrivõistlustel.

Endine Ameerika jalgpallur Tony Banks rääkis, et tal oli Tayloriga suhe 1997. aastal, ent toona ütles naine, et ta eesnimi on Theresa. Suhte lõppedes valas naine Banksi üle sõnumite ja telefonikõnedega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles