Maailma kiireim mees Usain Bolt õnnitles kiireimat tiitlivõitjat Müncheni Bayernit

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Usain Bolt.
Usain Bolt. Foto: SCANPIX

Maailma kiireim mees Usain Bolt saatis tervitussõnumi Müncheni Bayerni jalgpallimeeskonnale, kes kindlustas rekordiliselt kiiresti Saksamaa meistritiitli.

Bolt viibib sageli Münchenis, kuna saab vajadusel abi nimekalt Saksa spordiasrstilt Hans-Wilhelm Müller-Wohlfahrtilt, kes on ka Bayerni ja Saksamaa jalgpallikoondise abimees. Tänu sellele on Bolt sõbrunenud ka mitme Bayerni mängijaga.

«Bayerni tänavuse hooaja saavutus on muljetavaldav. Niivõrd tugevas liigas sellise eduga ja nii varakult tiitli võitmine on erakordne,» lausus Bolt väljaandele Bild. Bayern krooniti meistriks kuus vooru enne hooaja lõppu, kuna nad edestavad kahe eelmise hooaja võitjat Dortmundi Borussiat juba 20 punktiga. Ükski teine meeskond pole Bundesliga 50-aastase ajaloo jooksul nii kiirelt tiitlini jõudnud.

«Tahan esmalt õnnitleda Bastit (Schweinsteiger – toim) ja meeskonda, kes on sarnaselt treenerile teinud suurepärast tööd. Tean, kui kõvasti need poisid on kulisside taga selle nimel vaeva näinud,» lausus Bolt, kes fännab küll Manchester Unitedit, kuid armastab Münchenis viibides vaba aega veeta just Schweinsteigeri seltsis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles