Caja Laboral purustas üllatuslikult CSKA, Efes sai jagu Olympiakosest

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olympiakose mängija Georgios Printezis (keskel) on jäänud Duško Savanovici (vasakul) ja Semih Erdeni pihtide vahele.
Olympiakose mängija Georgios Printezis (keskel) on jäänud Duško Savanovici (vasakul) ja Semih Erdeni pihtide vahele. Foto: SCANPIX

Korvpalli euroliigas peeti täna kaks veerandfinaalmängu ning mõlemas õnnestus seerias 0:2 taga olnud meeskondadel tänu võidule elus püsida.

Õhtu esimeses mängus alistas Anadolu Efes koduplatsil 83:72 tiitlikaitsja Pireuse Olympiakose. Võitjatele tõi Jordan Farmar 17 punkti, Semih Erden ja Duško Savanovic lisasid kumbki 15 silma. Erden võttis lisaks üheksa lauapalli nagu ka 13 punkti kogunud Jamon Lucas. Olympiakose parim oli 19 punktiga Acie Law.

Teises kohtumises valmistas aga üllatuse Vitoria Caja Laboral, kes purustas hooaja jooksul seni 26 mängus vaid neli kaotust saanud Moskva CSKA koguni 93:72. Kaks esimest mängu oli CSKA seejuures võitnud kodus 11- ja 22-punktilise paremusega. Võitjate parimana tõi Thomas Heurtel 21 punkti, MIlko Bjelica lisas 15 ja Nemanja Bjelica 13 punkti. CSKA parim oli 12 punkti visanud Nenad Krstic.

Ainus selgunud poolfinalist on seega endiselt Madridi Real, kes sai kolmel korral jagu Tel Avivi Maccabist. Ateena Panathinaikose ja Barcelona duellis on 2:1 peal Kreeka klubi. Selles paaris mängitakse neljas mäng juba homme, Caja Laboral ja CSKA ning Efes ja Olympiakos kohtuvad taas ülehomme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles