Meistrite liiga poolfinalistid teenisid võidulisa

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
FC Barcelona mängijad väravat tähistamas.
FC Barcelona mängijad väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liigas jätkatakse teisipäeval juba poolfinaalidega, kuid eile olid kõik neli meeskonda võistlustules kodustes liigades ja seejuures tundisd kõik ka võidurõõmu.

Hispaania liiga liider FC Barcelona alistas koduväljakul 1:0 Levante. Seejuures andis Barcelona ka mitmetele põhimeestele puhkust ja nii ei käinud väljakul näiteks Lionel Messi ja Gerard Pique. Ka Xavi sekkus alles teisel poolajal vahetusest.

Hispaania liigas teisel kohal olev Madridi Real alistas koduväljakul aga 3:1 Real Betisi. Võitjate poolel lõi kaks väravat Mesut Özil ja korra oli täpne Karim Benzema. Reali poolel said puhkepäeva näiteks Sergio Ramos, Sami Khedira, Fabio Coentrao ja Angel di Maria.

Endale juba Bundesliga tiitli kindlustanud Müncheni Bayern oli Saksamaa kõrgliigas aga 6:1 üle Hannoverist. Võitjate poolel lõid kaks väravat Mario Gomez ja Claudio Pizarro. Korra oli täpne Frank Ribery ja üks värav läks kirja Hannoveri mehe Lars Stindli omaväravana. Ka Bayern andis mitmele põhimehele puhkust ja nii ei käinud platsil näiteks Philipp Lahm, Javi Martinez ja Mario Mandžukic.

Võidurõõmu tundis ka Saksamaa liigas teisel kohal olev Dortmundi Borussia, kes oli 2:0 koduplatsil parem Mainzist. Väravad said kirja Marco Reus ja Robert Lewandowski. Dortmundi poolel said mänguaega sisuliselt kõik põhitegijad, kuid paar meest võeti siiski teisel poolajal puhkama.

Teisipäeval lähevad Meistrite liiga poolfinaalis vastamisi Bayern ja Barcelona ning kolmapäeval Dortmund ja Real. Mõlemas kohtumises on võõrustajateks sakslased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles