Unitedi uus peatreener Moyes jahib Barcelona superstaari

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Moyes
David Moyes Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi uus peatreener David Moyes kavatseb meeskonda täiendada Barcelona ja Hispaania koondise staarmängija Cesc Fabregasega. Samal ajal on mehest huvitatud ka hispaanlase eelmine tööandja Arsenal.

The Sun kirjutab, et Moyes ei ole nõus Fabregase asjus alla andma ning valmis ollakse tegema kuni 40 miljoni naela suurune pakkumine. Fabregas ise on küll äsja kinnitanud, et ei taha Barcelonast lahkuda, kuid reaalne olukord võib olla selline, et ta peab Kataloonia pealinna jäädes leppima varumehe rolliga. Barcelona täiendas äsja ennast Brasiilia supertalendi Neymariga ning raske on ette kujutada, kuidas Lionel Messi, Neymar ja Fabregas korraga mänguaega saaksid.

Seega proovib Moyes mehele mänguaega pakkudes Fabregast tagasi Inglismaale meelitada. 26-aastast poolkaitsjat on seostatud ka endise koduklubi Arsenaliga, kuid hetkel tundub Londoni klubi prioriteediks olevat Wayne Rooney värbamine ning sellisel juhul ei pruugi enam Fabregase jaoks raha jätkuda.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles