Madridi Real: anname Bale'i vastu Angel Di Maria

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angel di Maria (vasakul).
Angel di Maria (vasakul). Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalliklubi Madridi Real on viimased nädalad tõsiselt jahtinud Tottenham Hotspuri ründestaari Gareth Bale'i ning nüüd ollakse valmis loovutama lisaks suurele rahasummale ka üht oma põhimeest Angel Di Mariat.

Esialgsete juttude kohaselt oli Real nõus Tottenhamile maksma 85 miljonit naela, mis oleks viis miljonit enam summast, millega Hispaania klubi soetas mõned aastad tagasi oma praeguse superstaari Cristiano Ronaldo. Uute spekulatsioonide valguses on saadetud klubi vastne abitreener Zinedine Zidane Inglismaale veenmismissioonile, et 23-aastast Bale'i enda ridadesse saada, vahendas ajaleht The Mirror.

Zidane'il on pakkumise jaoks taskust võtta lisaks rahapakkumisele ka vahetuskaubaks antav mees ehk Angel Di Maria, kellest Real on nõus loobuma. Argentiinlane ühines Hispaania klubiga 2010. aastal ja on siiani löönud nende eest 18 väravat.

Tottenhami klubi pole seni Reali pakkumisi vastu võtnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles