Legendaarne Navratilova: keegi ei taha vanaemale kaotada

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Navratilova.
Martina Navratilova. Foto: SCANPIX

56-aastane tenniselegend Martina Navratilova avaldas imestust, miks praegu 42-aastane Kimiko Date-Krumm nii varakult pensionile läks, kui jaapanlanna praegusel Wimbledoni turniiril head minekut näitab ja nooremad teda kardavad.

Kimiko Date-Krummist sai kolmapäeval kõige vanem naine, kes on jõudnud Wimbledoni turniiril kolmandasse ringi. Üheksa korda sel samal turniiril triumfeerinud Navratilova kiitis jaapanlannat. «Kõik teised mängijad väristavad oma põlvi, sest keegi ei taha vanaemale kaotada. Mängijatel juhtus sama minuga -  nad ei tahtnud mulle isegi paarismängus kaotada, kui olin neljakümnendate eluaastate ringis,» rääkis Navratilova.

Samas lisas 2006. aastal profikarjääri lõpetanud Navratilova, et tema arvates lõpetas1996. aastal reketi varna riputanud Date-Krumm karjääri liiga varakult. «Kui ta pensionile läks, siis uskusin, et ta lõpetas liiga vara - ja praegune turniir tõestab seda. Ta on nii vaimselt kui füüsiliselt värske,» lisas Navratilova.

Kolmandas ringis kohtub Date-Krumm maailma esireketi Serena Williamsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles