Skandaalne Suarez võib 40 miljoni euro eest Chelseaga liituda

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez (paremal) on äsja löönud hambad Branislav Ivanovici käsivarde. Kas nüüd saavad meestest klubikaaslased?
Luis Suarez (paremal) on äsja löönud hambad Branislav Ivanovici käsivarde. Kas nüüd saavad meestest klubikaaslased? Foto: SCANPIX

AS kirjutab, et Liverpooli ja Uruguay koondise ründaja Luis Suarez on lähedal Chelseaga liitumisele. Londoni meeskond peab mehe eest välja käima 40 miljonit eurot.

Ajaleht kirjutab, et Suarez on hetkel Chelsea peatreeneri Jose Mourinho prioriteediks. Esialgu jahiti Edinsoni Cavanit, kuid viimane on lähedal PSGga liitumisele.

Seni on Suarezt enim seostatud Madridi Realiga, mida Mourinho eelmistel hooaegadel juhendas. Nüüd võib Portugali peatreener eelmisele tööandjale kätte maksta, napsates nende eest ihaldatud ründaja.

Suarezi saabimine Chelseasse tähendaks, et Fernando Toerresel enam meeskonnas ruumi ei ole.

Vürtsi lisab kindlast Suarezi kevadini käitumine kohtumises Chelseaga, kus ründaja aru kaotas ja siniste kaitsjat Branislav Ivanovici käest hammustas. Nüüd võivad meestest saada klubikaaslased.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles