Manchester United alustas uue peatreeneri käe all kaotusega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United alustas hooaja ettevalmistust kaotusega.
Manchester United alustas hooaja ettevalmistust kaotusega. Foto: SCANPIX

Suvel uue peatreeneri saanud Inglismaa meisterklubi Manchester United alustas uue hooaja ettevalmistust kaotusega - David Moyesi debüütmängus jäädi 0:1 alla Tai liiga tähtede koondisele. Mängu ainsa värava lõi 50. minutil Teerathep Winothai.

Nädalavahetust kasutavad sõprusmängudeks kümned hooajaks valmistuvad Euroopa meeskonnad. Nii käis platsil ka Eesti koondise kapteni Ragnar Klavani koduklubi Augsburg, külastades Bundesligas läinud hooajal viimaseks jäänud ja esiliigasse langenud Greuther Fürthi. Klavani tööandjal tuli paraku vastu võtta 1:2 kaotus, eestlane viibis platsil kõik 90 minutit. Augsburgi ainsa värava lõi Sascha Mölders.

Inglismaa kõrgliigas lõppenud hooajal 7. kohaga lõpetanud Liverpool alistas 4:0 Preston North Endi, samuti meistriliigas palliv Swansea oli aga 1:0 parem Hollandi klubist ADO Den Haag ja West Ham sai 2:0 jagu Bournemouthist.

Leverkuseni Bayer kaotas 1:2 1860 Münchenile, HSV võitis penaltiseerias 4.3 Braunshweigi ja Hoffenheim jäi 0:1 alla FSV Frankfurtile. Kaiserslautern oli 4:0 üle taanlaste Nordsjællanist ja Frankfurdi Eintracht 4:1 Aachenist. Hollandi meister Amsterdami Ajax oli 5:1 ple Waalwijkist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles