Torres ja Mata jäeti Hispaania koondisest välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres.
Fernando Torres. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpallikoondise peatreener Vincente del Bosque avalikustas Hispaania rahvusmeeskonna koosseisu järgmisel reedel toimuvaks MM-valikmänguks Soomega. Koondise nimekirjast jäid välja Londoni Chelsea pallurid Fernando Torres ja Juan Mata.

Nii Torres kui Mata jäid eemale ka Hispaania koondise hiljutisest sõprusmängust Ecuadori vastu ning kuna ka koduklubis Chelseas ei saa nad regulaarset mänguaega, jättis del Bosque mehed taas koosseisust välja. Samuti ei pääsenud nimekirja Manchester Unitedi väravavaht David De Gea, sest Hispaania peatreener otsustas truuks jääda Iker Casillasele (Madridi Real), Victor Valdesile (Barcelona) ja Jose Reinale (Napoli).

Hispaania ja Soome peavad MM-valikmängu järgmisel reedel, pärast seda ootab valitsevatest maailmameistritest hispaanlasi ees sõprusmäng Tšiiliga.

Hispaania koondise koosseis: Iker Casillas (Madridi Real), Jose Reina (Napoli), Victor Valdes (Barcelona), Alvaro Arbeloa (Madridi Real), Koke (Madridi Atletico), Raul Albiol (Napoli), Sergio Ramos (Madridi Real), Inigo Martinez (Real Sociedad), Jordi Alba (Barcelona), Ignacio Monreal (Arsenal), Santiago Cazorla (Arsenal), Sergio Busquets (Barcelona), Mario Suarez (Madridi Atletico), Xavi (Barcelona), Andres Iniesta (Barcelona), Jesus Navas (Manchester City), David Silva (Manchester City), Alvaro Negredo (Manchester City), Roberto Soldado (Tottenham), Pedro (Barcelona), David Villa (Madridi Atletico), Isco (Madridi Real) ja Cesc Fabregas (Barcelona).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles