Megaleping: Bale teenib Realis 43 000 eurot päevas

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Madridi Real ja Tottenham teatasid eile, et Gareth Bale hakkab edaspidi mängima Realis ning lepingu pikkuseks on kuus aastat. Kui seni ei ole täpselt selgunud, kas Real maksis Bale’i eest rohkem, kui neli aastat tagasi Ronaldo eest, siis Walesi koondislase palk kasvab Hispaania pealinnas võrreldes varasemaga kolm korda.

Bale’i nädalapalgaks on Realis 300 000 eurot ehk päevaseks teenistuseks on mehel ligi 43 000 eurot, kirjutab Sportsmail.

Mängumees ise oli loomulikult tehingu üle õnnelik. «Ma tean, et paljud jalgpallurid räägivad oma soovist ühineda oma unistuste klubiga, kuid mina võin ausalt öelda, et see on minu unistus,» sõnas Bale Realiga liitumise kohta. «Tottenham jääb alatiseks minu südamesse ja ma olen kindel, et neid ootab ees edukas hooaeg. Mina ootan nüüd järgmist põnevat eluetappi ehk mängimist Madridi Realis.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles