Tallinn premeerib Embrichi ja Kanterit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: SCANPIX

Tallinna linnavalitsus otsustas eraldada linnavalitsuse reservfondist Tallinna Spordi- ja Noorsooametile 3000 eurot kettaheitja Gerd Kanteri ja 4000 eurot vehkleja Irina Embrichi ja tema treeneri premeerimiseks.

Abilinnapea Mihhail Kõlvart tõdes, et Kanter on võitnud medaleid maailmameistrivõistlustelt viimasel viiel korral ning olümpiamängudelt viimasel kahel korral, millega on kaasa toonud suurt tuntust Tallinnale ning pälvinud ka ise au tallinlasena.

«Irina Embrich on olnud visa ja edukas vehkleja, kes on saavutanud tiitlivõistlustel kõrgeid kohti juba 2002. aastast,» lisas Kõlvart.

Käesoleva aasta augustis toimunud kergejõustiku maailmameistrivõistlustel Moskvas võitis Gerd Kanter kettaheites pronksmedali. Horvaatia pealinnas Zagrebis toimusid 2013. aasta vehklemise Euroopa meistrivõistlused, kus Eesti epeenaiskond koosseisus Kristina Kuusk, Julia Beljajeva, Erika Kirpu ja Irina Embrich võitsid Euroopa meistrivõistlustel kuldmedali. 2007. aastal võitis Embrich pronksmedali nii Euroopa meistrivõistlustel kui ka maailmameistrivõistlustel ning valiti Eesti parimaks naissportlaseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles