17-aastane Joonas Tamm liitus Itaalia vutiklubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joonas Tamm
Joonas Tamm Foto: Elmo Riig / Sakala

Itaalia kõrgliigaklubi U.C. Sampdoria juures testimisel käinud Eesti ründelootus Joonas Tamm siirdubki Soccernet.ee andmetel saapamaale.

17-aastane FC Flora ja Eesti noortekoondiste ründaja hakkab esialgu mängima Sampdoria noorte eest. Viie-aastase lepingu esimese aasta veedab ta klubi noorteakadeemias.

Joonas Tamme agent Tarmo Lehiste üleminekut veel ei kinnitanud, kuid lubas lähipäevil jagada täpsemat infot. Tema sõnul võib aga tehingu suhtes optimistlik olla, sest lootust on.

Sampdoria lõpetas eelmise hooaja Serie A tabelis 18. kohal. Joonas Tamm tuli Viljandi Tulevikust üle Florasse käesoleva aasta alguses, mänginud on ta Flora esindusmeeskonna eest 9 mängu ja löönud ka ühe värava.

Eesti U-17 noortekoondise eest on Tamm mänginud kuuel korral ja löönud ühe värava, U-19 koondise eest mänginud üheksal kohtumisel ja löönud kolm väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles