Jaan Kirsipuu liitus Malaisia profiklubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu
Jaan Kirsipuu Foto: Ülle Kübarsepp / Valgamaalane

Eesti rattalegend Jaan Kirsipuu siirdub aasta teiseks pooleks pedaalima Aasiasse, et võistelda Malaisia klubi LeTua Cycling Teami eest.

Vahepeal pikema võistluspausi pidanud Kirsipuu on sel aastal näidanud häid tulemusi UCI teise kategooria sõitudel, vahendab cyclyingnews.com. Lepingu Malaisia klubiga sõlmis Kirsipuu juulis.

«Ta võttis meiega ühendust,» teatas tiimijuht Shukor Yassin, kes oli toona üllatunud. «Meie peamine eesmärk, kui nende sõitjatega alla kirjutame, on parandada meie tiimi üldist tugevust. Loodame, et meist saab üks Aasia parimaid UCI meeskondi. Tahame tuua oma meeskonda kogemusi, et meie enda Malaisia sõitjad saaksid väärtuslikke õppetunde.»

LeTua hingekirjas on hetkel 16 ratturit: kaheksa malailast, kolm indoneeslast, üks Singapurist, üks uusmeremaalane, üks rumeenlane ning nüüd ka kolumbialane ja eestlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles