Ferguson: me ei maksa lapsevanematele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson.
Manchester Unitedi peatreener Alex Ferguson. Foto: AP / Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi peatreener Sir Alex Ferguson kinnitas, et klubi pole kunagi olnud arust ära, et oleks noorte mängijate vanematele raha maksnud.

Prantsusmaa klubi Le Havre süüdistuste kohaselt pakkus Manchester United 16-aastase Paul Pogba vanematele maja ja 170 000 naelsterlingut ehk üle kolme miljoni Eesti krooni, vahendab The Sun.  

Nädal tagasi määras Rahvusvaheline Jalgpalli Liit (FIFA) Chelseale karmi karistuse, kuna klubi meelitas enda juurde noore mängija Gael Kakuta, kes seetõttu rikkus lepingut oma endise meeskonnaga. Chelsea ei tohi kuni 2011. aasta jaanuarini ühtegi uut mängijat osta.

Unitedi peatreener Ferguson on aga asunud tulihingeliselt oma klubi Le Havre’i presidendi Jean-Pierre Louveli süüdistuste eest kaitsma.

«Kinnitan, et Manchester United on noorte mängijate ja nende vanematega tegeledes käitunud täiesti korrektselt, me ei ole mitte kunagi kellegi vanematele raha maksnud,» sõnas Ferguson. «Meist oleks hullumeelne selle peale isegi mõelda, kuna lapsevanemale raha maksmisest võib saafa kõige suurem peavalu.»

«Selle süüdistusega tuli lagedale masenduses Prantsuse klubi president, ent nüüd on tal aeg tagasi tõmmata,» lisas Ferguson. «Me tegutsesime laitmatult. Manchester Unitedit püütakse alati skandaalidesse tõmmata, kuna oleme suurim klubi, aga kunagi pole tõendeid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles