GMP alustab Põhjamaade klubide meistrivõistlustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP/Olympic
GMP/Olympic Foto: volley.ee

Valitsev Eesti naiste võrkpallimeister GMP teeb täna õhtul Örebros algust Põhjamaade klubide meistrivõistlustega. Alagrupiturniiril on esimeseks vastaseks Julija Mõnnakmäe koduklubi Örebro, seejärel kohtutakse Kolli (Norra) ja Frederiksbergiga (Taani).

«Läheme endast parimat andma. Arvan, et Örebro on tugevaim vastane, vahendab volley.ee. Kuigi Rootsi naiskondadesse kuuluvad tavaliselt pikakasvulised mängijad, ei pruugi nad väga tehnilised olla,» lausus mullu hõbeda pälvinud GMP peatreener Keete Puri.

GMP peab läbi ajama eelmistel hooaegadel põhisidemängijana tegutsenud Katrin Ottiseta, kes pole suurenenud töökoormuse tõttu sel hooajal kohtumistel osalenud. Seega langeb suur koormus legendaarsele 39-aastasele Reet Sepale.

Naiste jõuproovist võtab osa 11 võistkonda: neli Rootsist, kolm Taanist, kaks Norrast ning üks Soomest ja Eestist. Meeste turniirile on registreerunud üheksa klubi: neli Taanist, kolm Rootsist ja kaks Norrast.

Iga grupi võitja pluss parim teise koha omanik kindlustavad koha 29.-31. jaanuarini peetaval Final Fouril.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles