Margus Hunt: olen NFLi debüüdiks valmis

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliiga NFLi meeskonna Cincinnati Bengalsi ridadesse kuuluv Margus Hunt, kes võib juba sel pühapäeval tippliigas esmakordselt platsile joosta, on ülesandeks valmis.

«Olen valmis mängima,» sõnas Hunt, kellele annab võimaluse samal positsioonil mängiva meeskonnakaaslase Robert Geathersi vigastus. Geathers jääb esialgsetel hinnangutel platsilt kõrvale hooaja lõpuni. «Hooaja eel läksin iga mänguga paremaks ning Indianapolise vastu sain juba söödu- ja jooksumänguga päris hästi hakkama,» lausus Hunt ESPNile.

«Suudan seda meeskonda aidata. Treeningutel tunnen end mugavalt, nüüd on vaja vaid minna ja mängida,» lisas ta. Analüütikute hinnangul võib Hundile NFLiga kohanemisel raskusi valmistada see, et ülikoolimeeskonnad ei kasutanud tema vastu rünnakutel tight end’i positsiooni mängijaid ning ta ei pidanud kuigivõrd oma väljakuosa katma, vaid sai keskenduda katsetele vastaste mängujuhti maha murda. «NFLis on asjad teisiti ning mul kulus pisut aega, et mõista, mida mina tegema pean ja kuidas ründav meeskond tegutseb,» selgitas Hunt.

Eestlasesse usuvad ka tema meeskonnakaaslased. «Ta läheb aina paremaks ja nii see asi käibki,» sõnas kaitsja Wallace Gilberry. «Ta sulandub aina paremini meeskonda ning kui tema kord kätte jõuab, on ta kindlasti valmis mängima.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles