Trans alistas võõrsil Tammeka, Levadia purustas Tallinna Kalevi

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka tulihingelised poolehoidjad
Tartu Tammeka tulihingelised poolehoidjad Foto: Margus Ansu

Jalgpalli Premium liigas kohtusid täna Tartus Tamme staadionil kohalik Tammeka ja Narva Trans. Kõrgliigasse püsimajäämise heitluses oli mäng mõlemale meeskonnale ülioluline ning vajaliku 2:1 võidu võtsid külalised. Trans sai 30. minutil Tanel Tambergi väravast juhtima, aga Tammeka viigistas 48. minutil Kristjan Tiiriku väravast. Vaid kaks minutit hiljem lõi Vitali Andrejev Transi võiduvärava.

Teistes tänaõhtustes mängudes oli Levadia 5:0 parem Tallinna Kalevist, Artur Rättel ja Rimo Hunt lõid mõlemad kaks väravat,  Nikita Koliaev lisas ühe tabamuse. FC Infonet alistas 1:0 Sillamäe Kalevi ning Nõmme Kalju võitis võõrsil 4:0 Kuressaare meeskonda.

Enne Tammeka-Transi mängu:

Tammeka on tabelis kaheksas ning Trans nende järel kohe üheksas. Tammekal on punkt rohkem ja mäng varuks. Tammekaga sama palju punkte on veel Tallinna Kalevil, kes tabelis seitsmes (vaata liigatabelit).

Viimased kaks mängu on mõlemad meeskonna kaotanud. Tammeka kaotas kahel korral Levadiale, Trans Sillamäe Kalevile.

Meeskonnad on liigas sel hooajal kohtunud kolmel korral. Kaks korda on võitnud Tammeka, korra mängiti viiki.

Tammeka peatreener Uwe Erkenbrecher: «Me vajame kindlasti laupäeval punkte. Nagu meilgi, pole Narval eriti võite ja meie vahe on väga väike. Me vajame sellest mängust võitu. Õnneks pole keegi koosseisust väljas ja Heiko Tamm tuleb samuti mängukeelu alt tagasi ning Kevin Anderson mängis eelmine mäng samuti päris hästi, nii et meil on natukene valikut. Me ei pea võitma ilusalt, aga me peame võitma.»

Mängija Heiko Tamm: «Mängime kodus - see tähendab, et pool võitu on juba käes. Teise poole võtame kõva võitlusega. Proovime näidata ilusat jalgpalli ja võtta väärtuslikud kolm punkti.»

Transi loots Valeri Bondarenko: «Mõlema meeskonna jaoks on eelseisev mäng väga tähtis ja raske. Tammeka väike paremus on mäng koduväljakul ja fännide toetus.»

Mängija Sergei Kazakov: «Me tõsiselt valmistume mänguks, saades aru, et mängu tulemus sõltub mõnikord pisiasjadest. Väga tähtis on vältida suuri ja väikseid vigu.»

Piletiinfo:
Pilet mängule maksab 3€. Üliõpilased/pensionärid/Facebookis osalejad 1€. Tammeka Perekaardi omanikele ning lastele sissepääs mängule tasuta

Väljakukohtunik: Ainar Kuusk
Abikohtunikud: Maikel Mikson, Artur Telling
Neljas kohtunik: Elar Tarkus

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles