Sõnasõda jätkub: Reali president kritiseeris taaskord Özili

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mesut Özil.
Mesut Özil. Foto: SCANPIX

Selle suve üleminekuperioodi viimasel päeval Madridi Reali jalgpalliklubist Londoni Arsenali müüdud Mesut Özil on vallandanud tõelise sõnasõja, milles Reali president Florentino Perez noort sakslast korduvalt rünnanud on. Viimase süüdistuse kohaselt lahkus Özil Hispaania suurklubist oma isa tõttu.

«See oli mängija isa, kes võttis Arsenaliga ühendust,» vahendas Perezi sõnu üks Suurbritannia ajaleht. «Aga keegi ei lahku Madridi Realist, kui nad ise seda ei taha,» lisas Reali president.

Varasemalt on Perez süüdistanud Özili liigses naistelembuses ja väitnud, et 24-aastane mängumees ei kannatanud Realis mängimisega kaasnevat pinget.

Özil pole juba mõnda aega kestnud sõnasõjast osa võtnud ega kommentaare jaganud, ent noormehe isa on varasemalt lubanud Perezi laimamise eest kohtusse anda.

Saksa koondislane on uue koduklubi eest teinud kaasa kolmes mängus. Real müüs oma mängumehe Arsenali 42,5 miljoni naela eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles