Video: kahtlane penalti päästis Realile lõpusekunditel võidu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elche mängijad vaidlevad Madridi Reali kasuks penalti määranud kohtuniku Cesar Muniz Fernandeziga.
Elche mängijad vaidlevad Madridi Reali kasuks penalti määranud kohtuniku Cesar Muniz Fernandeziga. Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas kütab kirgi Madridi Reali eileõhtune 2:1 võit Elche meeskonna üle - nimelt lõi Cristiano Ronaldo Reali võiduvärava esimesel lisaminutil penaltist, mille määramine tundus enam kui kahtlane.

Ronaldo viis Reali võõrsil küll 51. minutil juhtima, kuid 89. minutil Richmond Baokye viigistas. Viimane sõna jäi siiski Realile ja väljakukohtunikule Cesar Muniz Fernandezile, kes määras 94. minutil Realile penalti, kui Pepe ja Carlos Sanchez karistusalas positsiooni pärast võideldes kukkusid. Seejuures oli Sanchez andnud mängule minimaalselt kolm lisaminutit.

Vaata allolevat videot ja hinda - kas penalti oli õiglaselt määratud või mitte?

Realile määratud penalti osas võttis sõna ka mängu telerist jälginud Barcelona kaitsja Gerard Pique, kirjutades Twitterisse irooniliselt: «Vaatan Canal+ pealt komöödiat, need on sellisel kellaajal alati head!»

Penalti kindlalt realiseerinud Ronaldo on nüüd löönud Reali särgis 206 mänguga 210 väravat. Võitu oli Realile hädasti vaja, sest FC Barcelona oli päev varem alistanud 4:1 Real Sociedadi ning jätkab koos Madridi Atleticoga tabeli tipus. Mõlemal meeskonnal on kuue vooru järel täisedu, Real jääb neist maha kahe punktiga.

Teistes eileõhtustes mängudes sai hooaja esimese võidu Sevilla, alistades 4:1 Rayo Vallecano. Valencia oli tänu Jonase viimase minuti väravale 1:0 parem Granadast, Atletico alistas 2:1 Osasuna ja Malaga 2:0 Almeria.


12
by sr54r
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles