FIFA ei karista Henryd skandaalse käega mängu eest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokordusest on selgelt näha, et Thierry Henry mängis selles olukorras palli käega, kuid kohtunik olukorda ei näinud ning seega mäng jätkus.
Videokordusest on selgelt näha, et Thierry Henry mängis selles olukorras palli käega, kuid kohtunik olukorda ei näinud ning seega mäng jätkus. Foto: AFP / Scanpix
Rahvusvahelise Jalgpalliliidu FIFA distsiplinaarkomisjon otsustas esmaspäeval, et Prantsusmaa koondise ründaja Thierry Henry ei saa skandaalse käega mängu eest karistada.

Prantsusmaa pääses Euroopa valikturniirilt viimase meeskonnana Lõuna-Aafrika Vabariigis toimuvale jalgpalli MM-finaalturniirile, kui alistas kodus täna William Gallasi väravale lisaajal Iirimaa, kirjutab ERR Sport.

Väravasöödu andis Henry, kordustes oli selgelt näha, kuidas Prantsuse ründaja palli omaks võttes seda käega suunas. Kohtunik aga seda hetke ei märganud ning luges Gallasi värava määrustepäraseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles