Venemaa väravavaht: Kanada tahtis võita, meie mitte

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Venemaa väravavaht Ilja Brõzaglov (punases) õnnitleb kanadalaste puurilukku Roberto Luongot poolfinaali jõudmise puhul
Venemaa väravavaht Ilja Brõzaglov (punases) õnnitleb kanadalaste puurilukku Roberto Luongot poolfinaali jõudmise puhul Foto: AFP / Scanpix

Vancouveri olümpiamängude jäähokiturniiri veeranfinaalis Kanadale 3:7 hävinud Venemaa koondise väravavaht Ilja Brõzaglov tunnistas meeskond mängis isutult.

«Nägin väljakul ühte meeskonda, kes tahtis võita ja kes mängis targalt ning teist meeskonda, kes ei mänginud targalt ja kel puudus isu,» tunnisatas Brõzaglov, kes asus venelaste väravasuule 1:6 kaotusseisus. «Ma ei tea miks nii läks. Igaüks meist peab selle küsimuse endale esitama.»

Eriti kahvatult tegutsenud Venemaa suurim staar Aleksandr Ovetškin tunnistas samuti läbipõlemist ja ta uskus, et mäng oli tehtud juba esimeste minutitega.

«Mulle tundub, et me polnud esimesed viis minutit mänguks valmis ja kui üles ärkasime oli juba liiga hilja,» tõdes Ovetškin. «0:3 kaotusseisust on päris raske välja tulla, eriti sellise kaaluga mängus.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles