Sakslased: Bayern ongi juba uus FC Barcelona

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Thomas Mueller (vasakul) ja Philipp Lahm on sel hooajal saanud Bayernis täita uusi rolle.
Thomas Mueller (vasakul) ja Philipp Lahm on sel hooajal saanud Bayernis täita uusi rolle. Foto: SCANPIX

Endise FC Barcelona jalgpallimeeskonna peatreeneri Pep Guardiola asumine Müncheni Bayerni peatreeneriks on tekitanud palju vastakaid arvamusi, kuid viimase Meistrite liiga mängu (Bayern alistas võõrsil 3:1 Manchester City) järel teeniti taas hulgaliselt kiidusõnu.

Saksamaa pressis on Guardiola juhendatav Bayern juba saanud nime Barcelona 2.0. Seejuures lisatakse, et praegune meeskond saab minna ainult paremaks, kirjutab The Telegraph.

Guardiola on teinud juba ka Bayernis oma käekirja järgi mõningaid muudatusi, mida eelmise hooaja järel poleks võib olla esimese hooga osanudki oodata.

Meeskonna paremkaitsjast kapten Philipp Lahm on seni tegutsenud peamiselt hoopis tagumise poolkaitsjana. Samas võib see ka hooaja käigus muutuda, kuna praegu on vigastuste tõttu väljaku kõrvale jäänud poolkaitsjad Thiago Alcantara ja Javi Martinez.

Viimases Meistrite liiga kohtumises ManCity vastu kasutas Guardiola tipuründajana hoopis Thomas Müllerit, kes on varasemalt tegutsenud alumise ründajana või mõnikord ka äärel. Viimati jäi Mario Mandžukic üldse pingile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles