Flora ja Kalju tegid võitlusliku viigi, kuid kumbki pole rahul

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Väravaauto Rauno Alliku (vasakul) ja Ken Kallaste palli pärast võitlemas
Väravaauto Rauno Alliku (vasakul) ja Ken Kallaste palli pärast võitlemas Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpalli meistriliigas tegid võitlusliku viigi tiitlikaitsja Nõmme Kalju ja FC Flora. Põnev kohtumine lõppes tulemusega 2:2.

Kalju asus mängu juhtima 18. minutil, kui Hidetoshi Wakui realiseeris penalti. Flora viigistas esimese poolaja neljandal lisaminutil, kui penaltipunktilt oli täpne Markus Jürgenson.

Teisel poolajal viis Raunu Alliku 74. minutil Flora juhtima. Kõigest kaks minutit hiljem sai Kalju leegionär Allan-Axel Kimbaloula teesklemise eest oma teise kollase kaardi ning pidi väljakult lahkuma. Kalju aga alla ei andnud ja juba 79. minutil viigistas Vladimir Voskoboinikov mänguseisu.

Selle tulemusega kohtumine ka lõppes. Mõlemal meeskonnal oli täna tarvis võitu – Flora vajas kolme punkti, et võidelda pronksmedali eest ning Kalju vajanuks lisapunkte tiitliheitluses püsimiseks. Kohtumise lõppedes olid mõlema meeskonna mängijad selgelt pettunud.

Tänases teises põnevusmängus lähevad vastamisi Sillamäe Kalev ja Tallinna Levadia. Sellest mängust näitab Postimees otsepilti.

Meistriliiga tabel:

1. Levadia 76 punkti 31mängust, 2. Kalju 72/32, 3. Flora 62/32, 4. Sillamäe 60/30

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles