Eemaldatud Kimbaloula: olen väga vihane

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Allan-Axel Kimbaloula kohtumises FC Flora vastu.
Allan-Axel Kimbaloula kohtumises FC Flora vastu. Foto: Mihkel Maripuu

Nõmme Kalju ja FC Flora vaheline kohtumine Eesti jalgpallimeistrivõistlustel pakkus küllaldaselt pinget ning ka kõneainet. Kaks penaltit ning üks eemaldamine (Allan-Axel Kimbaloula sai 76. minutil teise kollase kaardi) küttis väljakul palju kirgi.

«Olen väga vihane. Esimese kollase kaardi järel ütles kohtunik mulle, et ma kontrolliksin väljakul oma emotsioone. Teise kollase kaardi pärast olen kohtuniku peale väga vihane,» sõnas karistusalas liiga kergelt kukkumise eest teise kollase kaardi saanud Kimbaloula  mängujärgselt.

Samas teised kohtuniku aadressil kriitikat ei teinud. «Olen sellise asja eest ükskord vastu päid ja jalgu saanud, mis sest enam arutada. Ta sai kaks kollast kaarti ja kokku punase. Kohtunik ostsustas niimoodi,» sõnas Kalju juhendaja Igor Prins. «Kokkuvõttes oli järjekordne raske mäng. Võib olla näitasime väljakul liialt emotsioone ja pöörasime liialt tähelepanu vilele, oleksime pidanud rohkem keskenduma oma mängule. Viik tuli meile suhteliselt raskelt, võiksime punktiga rahul olla.»

Flora poolel viigiga eriti rahul ei oldud, kuid samas mängupilt valmis juhendajale Norbert Hurdale rõõmu. «Ütlesin mängijatele, et me ei võitnud ja seetõttu tunneme end kaotajatena. Siiski me mängisime hästi ja olime valmis võitma,» sõnas Hurt. «Kindlasti meie poolt üks paremaid mänge. Meil on olnud häid momente, kuid nüüd oli esimene korralikum mäng. Võitleme kindlasti pronksmedalite eest.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles