Wilshere ei taha Januzaj'd Inglismaa särgis näha

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Adnan Januzaj.
Adnan Januzaj. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondise poolkaitsja Jack Wilshere oleks selle vastu, kui Manchester Unitedi noor tõusev täht Adnan Januzaj hakkaks esindama inglaste rahvusmeeskonda.

18-aastane Januzaj kasvas üles küll Belgias, kuid teoreetiliselt võiks ta koondise tasemel esindada lisaks belglastele ka Albaaniat, Serbiat, Türgit, Kosovot ja mõnede andmete kohaselt ka Horvaatiat, vahendab Soccernet.ee. Kuna Januzaj elab hetkel Inglismaal, võib ta 2018. aasta MMiks selga tõmmata ka Inglismaa särgi, kui ta nii kaua seal püsivalt elab.

Londoni Arsenali ja Inglismaa koondise keskpoolkaitsja Jack Wilshere oleks aga Januzaj Inglismaale kodustamise vastu. «Ainsad, kes peaksid Inglismaa eest mängima, on inglased,» põrutas Wilshere.

«Kui elad viis aastat Inglismaal, ei tee see sind inglaseks. Kui läheksin praegu Hispaaniasse ja elaksin viis aastat seal, siis ei hakkaks ma nende koondisesse pürgima,» jätkas 21-aastane Wilshere.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles