Kollo – Venno jõudsid U19 MM-il finaali

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno (vasakul) ja Kristo Kollo jätkavad Pärnus häid esitusi
Oliver Venno (vasakul) ja Kristo Kollo jätkavad Pärnus häid esitusi Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Kristo Kollo – Oliver Venno teekond U19 MM-il Haagis jätkub. Poolfinaalis alistasid nad Poola esipaari Marek Leznicki – Damian Wojtasiki 2:1.

Homme Eesti aja järgi kell 15.00 kohtuvad nad esikohamatšis Jesus Castizo – Victor Bouza (Hispaania) ja Antonio Ciarelli – Jeffrey Carlson (USA) kohtumise võitjaga, teatab Eesti Võrkpalliliit.

Avageimi kaotasid Kollo – Venno 17:21. „Läks, nagu kartsin. Hommikune kerge võit mehhiklaste üle uinutas poisse. Poolakad surusid serviga Kollot, kes eksis geimi keskel kolmel-neljal korral rünnakul ja kaotatut ei õnnestunud enam tasa teha,“ kirjeldas treener Rainer Vassiljev.

Teise ja kolmanda geimi kallutasid valitsevad U18 Euroopa meistrid enda kasuks 21:13 ja 15:12. „Mõlema geimi märksõnaks oli meie tugev serv. Vastased tegutsesid rünnakul väga kindlalt, hirmus palju palle kukkus piiri peale. Kolmandas geimis läksime tänu Venno pallingutele ette 5:2 ja 8:3 ning mäng oli tehtud,“ rääkis Vassiljev.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles