Kevin Korjus võitis ka teise sõidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kevin Korjus
Kevin Korjus Foto: Liis Treimann

Kevin Korjus võidutses Brnos peetud vormel Renault Põhja-Euroopa karikasarja (NEC) etapil ka teises sõidus, edestades teise koha saanud Daniel De Jongi 1,3 sekundiga.

Laupäevases kvalifikatsioonis kiireim olnud Korjus võitis ka tänase esimese sõidu. Korjuse mänedžeri Raivo Tamme sõnul ei ohustanud ka tänases teises sõidus keegi Korjuse esikohta.

Teine eestlane, Karl-Oscar Liiv sai esimese sõidu 11. koha kõrvale 8. koha.

Tamme sõnul oli tegu eduka ja samas ka väga kasuliku nädalavahetusega.

«Kevini kiirus Brnos näitas, et liigume õiges suunas. Kuna kohal olid mitmed tugevad Eurocup sarja sõitjad, kellega Kevin sellel aastal võidu sõidab, siis on need kaks võitu vägagi tähtsad. Teises sõidus jõudis De Jong küll Kevinile järgi, kuid ühtegi rünnakut tema poolt ei tulnud,» avaldas Tamm. «Kuna tuleme Brno rajale juunis tagasi, siin sõidetakse Eurocup kolmas etapp, siis oli see erinevate seadistuste testimise osas väga oluline nädalavahetus. Teises sõidus muutsime pisut seadet, proovimaks erinevaid lahendusi, tagasiside poolelt oli nädalavahetus väga hea. Kevini edu oli heaks tunnustuseks tervele meeskonnale, kes läbi nädalavahetuse tublit tööd tegid,» ütles Tamm.

Kevin Korjus ja Koiranen Bros meeskond siirduvad nüüd edasi Belgiasse, Spa ringrajale, kus jätkub tuleval nädalavahetusel Vormel Renault Eurocup sari, mille liider Korjus peale avaetappi on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles