Meistrite liiga ülevaade: Kreek ja Pariisi Volley jõudsid võiduni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ardo Kreek rünnakul.
Ardo Kreek rünnakul. Foto: Toomas Huik

Euroopa võrkpalli Meistrite liiga teine nädal tõi võidu Eesti koondise temporündaja Ardo Kreegi koduklubile Pariisi Volley, kes alistas võõrsil tulemusega 3:1 (18, 23, -21, 29) Jihostroj Ceske Budejovice.

Eestlane tegi kaasa kogu mängu, panustades võistkonna kontosse 5 punkti. Rünnakul realiseeris Kreek 10st tõstest 4, lisaks tuli üks punkt serviga. Pariisi meeskonna parim oli 29 punkti toonud Mark Ivovic, Jeroen Paul Trommel lisas 12 silma. C-alagrupi teine mäng Rzezowi Asseco Resovia (POL) ja Budva Budvanska Rivijera (MNE) vahel toimub täna, vahendas volley.ee.

A-alagrupis mängis Ljubljana ACH Volley (Sloveenia) 3:0 üle Dupnitsa Marek Union-Ivkoni. Tours VB (FRA) ja Piacenza Copra Elior (ITA) on vastamisi täna Prantsusmaal.

B-alagrupis käis belglaste Noliko Maaseiki jõud kindlalt 3:0 üle Tšehhi VK Ostravast. Vooru teises kohumises on täna vastamisi Piraeuse Olympiacos (GRE) ja Belgorodi Belogorie (RUS).

D-alagrupis avas võiduarve sakslaste Berliini Recycling Volleys, kui 3:1 alistati Izmiri Arkas (TUR). Trentina Diatec (ITA) ja Lugano Energy Investments (SUI) mängivad täna.

Mõlemad E-alagrupi mängud toimuvad samuti täna, Posojilnica AICH/DOB (AUT) võõrustab Lube Banca Marche Macerata (ITA) meeskonda ning Vene klubide omavahelises mõõduvõtus on vastamisi Kaasani Zeniit ja Novosibirski Lokomotiiv.

F-alagrupis näitas Jastrzebski Wegiel 3:0 võiduga koha kätte Innsbrucki Hypo Tirolile (AUT), Constanta Tomis (ROU) ja Ankara Halkbank mängivad täna Rumeenias.

Mõlemad teise vooru kohtumised G-alagrupis on ka planeeritud tänaseks, Istanbuli Galatasaray (TUR) võõrustab Roselare Knacki (BEL) ning VfB Friedrichshafen (GER) Zaksa Kedzierzyn-Kozlet (POL).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles