Hullumeelne video: Coulthard tegi Red Bulliga kõrghoone otsas «sõõrikuid»

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Coulthard Red Bulliga Burj Al Arab’i helikopteri maandumisplatvormil spinne tegemas.
David Coulthard Red Bulliga Burj Al Arab’i helikopteri maandumisplatvormil spinne tegemas. Foto: Youtube

Red Bulli vormel-1 meeskond otsustas stiilselt tähistada Sebastian Vetteli MM-tiitlit ja tiimi esikohta konstruktorite arvestuses. Kui Red Bull on kuulus selle poolest, et nad toetavad mitmeid hullumeelseid ettevõtmiseid, siis sel korral organiseerisid nad oma vormeli maailma ühe kõrgema hotelli Burj Al Arab’i helikopteri maandumisplatvormile. Dubais paikneva hotelli absoluutseks kõrguseks on 322 meetrit, tegemist on maailmas kõrguselt neljanda hotelliga.

Maapinnast 210 meetri kõrgusel paikneva ja 24 meetrit laia maandumisplatvormi peal istus Red Bulli vormelisse endine vormeliäss David Coulthard, kes hakkas siis meeletus kõrguses masinaga spinne tegema.

«See oli väga lõbus. Kui Red Bull mulle seda võimalust pakkus, siis arvasin, et miks mitte? Mulle meeldib piire ületada ja Red Bull just seda teebki,» sõnas Coulthard. «Mul on hea meel, et sain sellest osa võtta.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles