Bengals ja Hunt said Dolphinsilt lisaajal valusalt tappa

Jaan Martinson
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
NFLis kohtuvad täna tiigrid delfiinidega.
NFLis kohtuvad täna tiigrid delfiinidega. Foto: SCANPIX

Ameerika jalgpalli liigas NFL kaotas Cincinnati Bengals lisaajal 20:22 Miami Dolphinsile. Margus Hunt sai kenasti mänguaega.

Mäng sai üllatava ja Bengalsi jaoks valusa lõpu, kui lisaajal murti meeskonna mängujuht Andy Dalton oma väravatsoonis maha, mis tähendas safetyt ja kaht punkti. Daltoni kesine mäng ja Bengalsi ründeliini suutmatus teda kaitsta saigi otsustavaks.

Hunt sai aeg-ajalt platsile, ent statistikat tal kirja ei läinud. Küll aga kattis Hunt korra kinni sööduliini, mis võttis vastaste quarterbackil Ryan Tannehill hoo maha ja lubas Bengalsi mehel Wallace Gilberryl ta maha murda.

Esimese poolaja järel jäi Bengals kaotusseisu 3:10. Dalton polnud just kõige teravam - tal löödi pall käest ja sellele lisandus poolaja lõpus ka valesööt. Teisalt mängis hästi ka Dolphinsi kaitse, kes pani Daltonile surve peale ega lubanud rahulikult tegutseda.

Bengals läks küll pärast löögiväravat 3:0 juhtima, ent Dolphins vastas touchdowniga ja lisas viimasel minutil veel 3 punkti.

Teine poolaeg algas taas Daltoni kehva sööduga, mille Dolphins vahelt lõikas ja touchdowniks jooksis. Bengals suutis seekord siiski vastata - Giovani Bernardi touchdown tegi seisuks 17:10. Bengals peatas järgmise rünnaku ning siis asus taas aktsiooni Bernard, kes vingerdas imelisel kombel kaitsjate vahelt ja 35 jardi kauguselt väravaalasse - 17:17.

Siis loksus mäng taas selle päeva rütmi - Daltoni sööt lõigati vahelt. Dolphins seda ära ei kasutanud ning järgmise rünnakuga sai Bengals kirja löögivärava, millele Dolphins vastas 19 sekundit enne lõpuvilet samaga. Lisaaeg.

Kummagi meeskonna esimene pallivaldamine tulemust ei toonud. Seejärel peatas Bengals küll Dolphinsi rünnaku, kuid lubas siis vastastel mängujuhi oma väravatsoonis maha murda. Hapu kaotus 20:22.

Nagu kaotusest veel vähe oleks - Bengalsi üks parimaid kaitseliinimehi Geno Atkins kanti väljakult minema. Esialgse diagnoosi järgi on tal põlve eesmise ristatisideme rebend, mis tähendab, et hooaeg on tema jaoks lõppenud. Atkinsit korvata on äärmiselt raske, sest ta oli peamine müür, mis peatas vastaste läbimurdeüritused.

 Bengals, kellel on nüüd kirjas 6 võitu ja 3 kaotust jätkab  AFC North divisjoni liidrina. Baltimore Ravens (3-4) ja Cleveland Browns (3-5) mängivad pühapäeval omavahel, Pittsburgh Steelers (2-5) kohtub New England Patriotsiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles