Loeb Uus-Meremaa ralli võitmisesse ei usu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastien Loeb
Sebastien Loeb Foto: SCANPIX

Kuuekordne autoralli maailmameister Sebastien Loeb tunnistas, et on üsna ebatõenäoline, et ta suudab sel nädalavahetusel taas Uus-Meremaa ralli võita.

Kuna Loeb hoiab nelja etapi järel MM-sarja üldarvestuses liidrikohta, stardib ta homme algaval Uus-Meremaa rallil esimesena ning prantslane kardab, et just see võib talle saatuslikuks saada, vahendab Autosport.

«See saab väga raske olema,» hindas Loeb eelseisvat rallit. «Kuna vahepeal pole vihma sadanud, on teedel palju lahtist kruusa. Usun, et see on selline etapp, kus pean rahul olema, kui suudan liidritega sammu pidada ja poodiumile jõuda.»

Ka Petter Solberg ja Mikko Hirvonen nõustusid, et Loeb võib tänu stardipositsioonile palju aega kaotada. «See paneb ta kahtlemata halvemasse olukorda,» arvas Solberg. «Arvan, et teine kiiruskatse võib tema jaoks isegi raskem olla kui esimene. Kui neli autot on kiiruskatse läbinud, võib vahe olla koguni sekund kilomeetri kohta. Aga eks näis.»

«Isegi kui sajab, siis tuulega kuivab tee üsna kiiresti ära,» lisas Hirvonen. «Kui Sebastien sõidab minu ees, puhastab ta tee minu jaoks ära, aga veel rohkem tagapool sõitvate meeste ajaks on tee ju päris puhas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles