Jäägeri juubelimäng jääb reedel ära

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääger
Jääger Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise paremkaitsja Enar Jääger on praeguseks pidanud koondises 99 kohtumist ja reedel oleks tal võimalus matšis Aserbaidžaaniga jõuda ümmarguse tähiseni, kuid peatreener Tarmo Rüütli sõnul tõmbab vigastus sellele lootusele kriipsu peale.

«Kindlasti ei saa esimeses (mängus Aserbaidžaaniga) kohtumises kaasa teha (Martin) Vunk ja (Enar) Jääger. Mõlemat segavad traumad, mis ei ole paranenud,» märkis Rüütli, et lisaks Jäägerile ei jookse homme väljakule ka Vunk.

Siiski avaldas peatreener lootust, et teisipäeval toimuvas kohtumises Liectensteini vastu saavad mõlemad mehed juba kaasa teha ja siis jõuab Jääger ka 100. koondisemänguni.

Samas avaldas Rüütli ka osa homsest algkoosseisust. «Need kaks teadet (Jäägeri ja Vungi vigastused) tulid tund aega tagasi, seega ei ole kõik veel valmis ja on arutulse kohti,» sõnas Rüütli. «(Sergei) Pareiko väravas on selge, (Artjom) Artjunin ja (Mikk) Reintam on need kaks, kelle valin keskkaitsesse, äärtes on seoses Jäägeri puudumisega variante. (Konstantin) Vassiljev peab esimeses kohtumises kahe mängu mahu ära tegema ehk ta mängib 90 minutit. (Aleksandr) Dmitrijevit peaksin saama kasutada mõlemas kohtumises ehk nad koos keskel alustavad. Dmitrijevit peaksin saama vahetada. Ründajad ja ääred ei ole paigas, otsustame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles