Rock alistas Rapla ja jõudis karikavõistluste poolfinaali

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Ülikool/Rocki meeskond.
Tartu Ülikool/Rocki meeskond. Foto: Marko Saarm / Sakala

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond lõpetas tiheda mängunädala karikavõistluste veerandfinaalmänguga TYCO Rapla vastu Viljandis. Edasipääs poolfinaali tagati kindla 89:66 võiduga.

Viljandi spordihoones peetud kohtumises tehti kümnepunktiline vahe sisse juba avaveerandajaga, mis lõppes 25:15 tartlastele. Teisel veerandajal püsis mäng tasavägine ja poolajaks oli TÜ/Rocki eduseis 42:31.

Pärast poolajapausi ei jäetud aga midagi juhuse hooleks ning 32:16 võidetud veerandajaga juhtisid tartlased enne viimast neljandikku mängu kindlalt ja mänguaega sai jagada ka noorematele. Lõpuks võttis TÜ/Rock kindla 89:66 võidu ning tagas sellega koha karikavõistluste poolfinaalis, kus vastaseks on paari Rakvere Tarvas ja Valga/Maks&Moorits võitja.

TÜ/Rocki ridades kogusid kolm mees kahekohalise punktisumma. Joosep Toome oli resultatiivseim 17 punkti ja seitsme lauapalliga. Kolm kaugviset tabanud Tanel Kurbase arvele jäi 13 ning Janar Taltsile 11 punkti. TYCO Rapla parimad olid Andre Pärn ja Sven Kaldre võrdselt 12 punktiga, Pärnale ka 13 lauapalli. Martin Dorbek kogus 11 punkti ja viis lauapalli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles