Red Bulli boss: Vettel ei kavatse Webberit aidata

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarjas sõitva Red Bulli tiimi pealik Christian Horner andis enne sel nädalavahetusel sõidetavat viimast etappi teada, et meeskonna taktikas pole ette nähtud, et neljakordne maailmameister Sebastian Vettel peaks kaasa aitama tiimikaaslase Mark Webberi karjääri viimasele etapile.

37-aastane Webber teatas tänavuse hooaja poole peal, et kavatseb uuest aastat vormel-1 sarjaga lõpparve teha, ning seega on sel nädalal Brasiilias Sao Paulos sõidetav etapp Austraalia sõitja jaoks viimane. Webber ise loodab oma karjääri lõpetada võidukalt, ent Horneri sõnul ei pea meeskonnakaaslane Vettel selle jaoks eraldi pingutama.

«Oleks tore näha teda (Webberit- toim.) võitmas tema viimast võistlust, aga ka Sebastian tahab rekordit püüda,» selgitas Horner olukorda, kus Webber saaks etapivõiduga kirja oma terve karjääri kümnenda võidu ning Vettelile oleks see rekordiline üheksas etapivõit järjest. «Nagu tavaliselt, on see nende omavaheline võitlus. Mark ei tahaks, et talle võit kandikul kätte antaks,» lisas Horner.

Webber pole sel hooajal võitnud veel ühtegi etappi, kuigi oli sellel lähedal Malaisia GP-l, ent just Vettel oli see, kes viimastel ringidel temast mööda sõitis ja esikoha napsas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles