Ecclestone tahab oma järeltulijana näha praegust tiimijuhti

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner (vasakul) ja Bernie Ecclestone.
Christian Horner (vasakul) ja Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone nimetas mehe, keda ta soovib näha enda järeltulijana. Tegemist on praegu Red Bulli vormel-1 meeskonda tüüriva Christian Horneriga.

«Christian oleks ideaalne valik ning hoiaksin tal hea meelega kätt, kuni ta ametisse sisse elab,» lausus Ecclestone The Telegraphile. «Vajame kedagi, kes seda ala tunneks. Kardan, et kui juhiks tuleks keegi väljastpoolt, mõni ametnik, ei suudaks ma temaga koos töötada. Ma ei peaks viite minutitki vastu. Minuga suheldakse, sest mind tuntakse. Kõik teavad, et ma olen otsekohene. Ja Christianiga on sama lugu,» selgitas Ecclestone.

Horner saab Ecclestone’iga isiklikul tasandil väga hästi läbi ning käis ühena vähestest külalistest mullu vanahärra ja brasiillanna Fabiana Flosi pulmas. Omavahel on head sõbrannad ka Flosi ja Horneri elukaaslane Beverley. Eelmisel nädalavahetusel pidas Horner Austini etapi ajal oma 40. juubelit ning käis just Ecclestone’idega sel puhul lõunat söömas.

Ecclestone’i asemele asumise jutud on britt aga seni välja naernud. «Berniet vaadates elab ta niikuinii meist kõigist kauem,» muigas Horner hiljuti antud intervjuus. «Mind tema töö ei huvita, tahan keskenduda meeskonna juhtimisele. Bernie asendamine oleks võimatu – kindlasti ei suuda seda teha üksainus mees. Olen oma praeguse tööga väga rahul,» lausus ta.

Horner asus Red Bulli meeskonda juhtima vaid 31-aastasena, 2005. aastal. Viimasel neljal aastal on tiim olnud nii sõitjate kui ka meeskondade arvestuses MM-sarjas löömatu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles