Nets jätkab NBAs kohutavat algust, Clippers tümitas Bullsi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brooklyn Netsi meeskonna halb hooaja algus teeb ka mängijad nõutuks. Vasakult Andray Blatche, Kevin Garnett ja Paul Pierce.
Brooklyn Netsi meeskonna halb hooaja algus teeb ka mängijad nõutuks. Vasakult Andray Blatche, Kevin Garnett ja Paul Pierce. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai läinud öösel juba viienda järjestikuse kaotuse Brooklyn Nets, jäädes kodusaalis 97:109 alla Detroit Pistonsile. Los Angeles Clippers hullas aga Chicago Bullsi vastu.

Kolme võidu kõrval kümnendat korda kaotusekibedust tunnistanud Nets, keda peeti enne hooaja algust võimalikuks mustaks hobuseks ja kindlaks pretendendiks play-off-kohale, on praegu idakonverentsis eelviimasel tabelireal. Pistonsi vastu juhiti küll poolajapausile minnes seitsme punktiga, ent kolmandal veerandajal lagunes Brooklyni meeskonna mäng täielikult.

Netsi poolel ei saanud vigastuste tõttu kaasa teha Andrei Kirilenko, Deron Williams, Brook Lopez ja Jason Terry. Suurimaks punktitoojaks kerkis Joe Johnson 34 punktiga, Paul Pierce lisas 19 silma. Pistonsile tõi Rodney Stuckey 27 punkti ja lisas kuus korvisöötu, Greg Monroe viskas 18 punkti ja võttis 11 lauapalli ning Brandon Jenningsi arvele jäi 14 punkti ja 10 resultatiivset söötu.

Los Angeles Clippers lustis kodusaalis Chicago Bullsiga, võites koguni 121:82. Läänekonverentsis neljandat kohta hoidvale Clippersile tõi Jared Dudley 21 punkti, J.J. Redick lisas 19 punkti. Chris Paul viskas 16 punkti ja andis koguni 17 korvisöötu, Blake Griffini arvele jäi 15 punkti ja 12 lauapalli.

Kõik mängud:

Brooklyn Nets - Detroit Pistons 97:109

Los Angeles Clippers - Chicago Bulls 121:82

Orlando Magic - Phoenix Suns 96:104

Oklahoma City Thunder - Utah Jazz 95:73

Los Angeles Lakers - Sacramento Kings 100:86

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles