Eesti koondislaste koduklubi teenis eurosarjas napi kaotuse

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andri Aganits rünnakul.
Andri Aganits rünnakul. Foto: Andreas Arndt

Eesti võrkpallikoondislaste Andri Aganitsa ja Martti Juhkami koduklubi TV Bühl pidi CEV Cupi kaheksandikfinaali avamängus tunnistama Itaalia kõrgliigaklubi Cuneo Piemonte Volley 3:2 paremust.

Kaheksandikfinaali avamängu kodusaalis pidanud Bühli meeskond võitis avageimi 25:23, kaotas teise geimi 20:25 ning võitis omakorda taas kolmanda geimi 25:19. Neljandas geimis suutsid külalised Itaaliast taas oma paremuse maksma panna ning Bühl pidi tunnistama vastaste 22:25 paremust. Viiendas geimis näitasid Cuneo klubi mehed kindlamat mängu ja nii kaotas Bühl otsustava lahingu seisuga 5:15.

Aganits tõi Bühli ridades 11 punkti, meeskonna resultatiivseimaks oli 21 punktiga sakslane Marvin Prolingheuer. Juhkami pole endiselt jalavigastusest tervenenud, ent on paranenud prognoositud tempos ning saab asuda juba hüppetreeninguid tegema.

Korduskohtumine Bühli ja Cuneo vahel peetakse 11. detsembril.

Samuti Eesti koondise ridadesse kuuluva Keith Puparti koduklubi Arago de Sete alistas CEV Cupi kaheksandikfinaalis 3:1 Craiova meeskonna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles