Ferrari tegi Massale erakordse lahkumiskingituse

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonnast lahkuv Felipe Massa sai tiimi pidulikul jõululõunal erakordse kingituse, meenutamaks punatiimis veedetud kaheksa hooaja tipphetke.

Nimelt kinkis Ferrari president Luca di Montezemolo Massale sama V8-mootori, millega brasiillane võitis 2008. aastal kodumaal peetud hooaja viimase etapi, jäädes maailmameistritiitlist vaid ühe punktiga ilma. Massa vastas kingitusele kõnega, milles nimetas tiimijuhti Stefano Domenicalit oma vanemaks vennaks ja tuletas eriti hea sõnaga meelde tiimi tuge 2009. aastal, kui teda tabas Ungari GP ajal vastu pead eessõitnud auto küljest pudenenud vedru.

Massat hoiti õnnetuse järel tükk aega koomas ning brasiillane toonitas, et järgmisel hooajal naasis ta rooli suuresti tänu Ferrari toele. Küll aga märkis brasiillane naljatamisi, et Fernando Alonso järel tiimi teise numbri mängimist ta taga igatsema ei jää. «Tänan ka sind, Fer. Kohtume rajal uuesti, kuid seekord püüan sind mitte mööda lasta,» lausus Massa hispaanlasele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles