Vinkokurov sai liidrisärgi tagasi, eestlased saja parema hulka ei mahu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Vinokurov
Aleksandr Vinokurov Foto: SCANPIX

Jalgratturite mitmepäevasõidu Giro d´Italia laupäevase raske kruusalõikudega etapi võitis austraallane Cadel Evans (BMC), liidrisärgi sai paaripäevase vaheaja järel endale tagasi Kasahstani rattur Aleksandr Vinokurov (Astana).

Teise koha sai tänasel 222 kilomeetri pikkusel etapil itaallane Damiano Vunego (Lampre), Vinokurov oli kolmas. Mõlemad kaotasid võitjale kahe sekundiga, kirjutab rattaprofid.com.

Roosas liidrisärgis sõitnud Vincenzo Nibali (Liquigas) osales etapi otsustaval hetkel meeskondlikus kukkumises ning finišeeris lõpuks võitjast umbes kaks minutit hiljem. Eestlased Kalle Kriit (Cofidis) ja Rene Mandri (Ag2r) lõpetasid etapi koos, võitjast maas 24.10. Kohtadeks vastavalt 122 ja 123.

Kokkuvõttes tõusis liidriks seega Vinokurov, Evans kerkis teisele kohale (+1.12) ning kolmas on britt David Millar (Garmin, +1.29). Kriit on 101. ja Mandri 153. kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles